Hoppa till innehållet

Hallå Medlemsföreningar!

Hej alla medlemsföreningar!

Det är vi som är valberedningen för Hela Sverige ska Leva – Kronoberg:

Mats Wembo: 60-årig servicetekniker och fritidspolitiker från Väckelsång (Tingsryds kommun). Viktigt för Kronoberg är en levande landsbygd och en grund är bra vägnät och goda kommunikationer samt ett rikt föreningsliv. Detta är några frågor som jag brinner för.

Mette Adolfsson: Jag är en hängiven landsbygdsentusiast som har lyckats vända avveckling till utveckling av Häradsbäck i Älmhults kommun. Mitt engagemang kretsar runt fiberutbyggnad, lanthandel, utveckling av Mötesplats Häradsbäck och senaste projektet kring landsbygdens uppgift i krisberedskapen. Just nu hinner jag inte jobba med annat än projektledning men jag är speciallärare och driver ett hund- och kattpensionat också.

Irene Olofsson: Jag är en engagerad kultur- och politikintresserad Bolmsöbo (Ljungby kommun) som är IT-konsult på dagarna och sjunger Edith Piaf på kvällarna. Landsbygden har så mycket att erbjuda, inte minst livskvalitet och trygghet. Med fiber överallt ökar konkurrenskraften och möjligheten att jobba eller driva företag där vi bor. Nu behöver vi säkra service på alla plan.

Känner du någon som brinner för landsbygdsfrågor och vill vara med och påverka utvecklingen i länet?  då vill vi uppmana dig och din förening att skicka oss förslag på kandidat till styrelsen för Kronobergs län till mats.wembo@gmail.com

Med hjärtliga landsbygdshälsningar
Valberedningen


 

Direktlänk till fler kontaktuppgifter klicka HÄR