Hoppa till innehållet

Hela Sveriges talespersoner.

Åse Classon har varit en av våra två ordförande sedan 2013 och har suttit i styrelsen i tio år. Hon har lång erfarenhet av landsbygdsutveckling både lokalt, regionalt och nationellt och har suttit med som expert i flera parlamentariska utredningar. Åse är särskilt intresserad av integration, jämställdhet, innovativa servicelösningar och lokal demokrati. Hon tar sig an alla ämnen som rör landsbygden med detaljerad kännedom och stor passion!

Kontakta Åse på:
ase.classon[at]helasverige[dot]se
070-581 35 50

Staffan Nilsson är en av Hela Sverige ska levas två ordförande sedan 2013. Han har under många år varit ledamot och ordförande för EU:s ekonomiska och sociala kommitté. Han är även ordförande för den europeiska landsbygdsorganisationen ERCA. Staffans huvudintressen är europeisk politik, det civila samhället och demokratifrågor. Med humor och insikt tar han sig an alla slags landsbygdsfrågor!

Kontakta Staffan på:
staffan.nilsson[at]helasverige[dot]se
070-578 00 22

Terese Bengard är verksamhetsledare på Hela Sverige ska leva. Innan dess var hon kommunstyrelsens ordförande i Ragunda kommun, Jämtland, och är en van debattör och moderator. Hon har under kort tid debatterat mot Per Schlingmann, Britta Lejon, Göran Greider och Sverker Olofsson, för att nämna några. Terese vänder gärna på begreppen och utmanar gamla, invanda tankegångar!

Kontakta Terese på:
terese.bengard[at]helasverige[dot]se
070-295 21 25