Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Villingen andelsjordbruk

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 2020

Finns i

Örebro län
Karlskoga kommun
Karlskoga distrikt
Karlskoga
med invånare.

Adress

Barrskogsvägen 24
69144 Karlskoga

Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Sofia Tungfelt

Barrskogsvägen 24
691 44K Karlskoga

Tel. 1: 070 3800715

Verksamheten

Egen affärsverksamhet

Grönsaksodling i Villingsberg. Möjlighet finns att bli andelsägare, dvs dela risker och skörd under en säsong. Det kan även bli möjligt att prenumerera på grönsakskassar under en säsong. Försäljning av grönsaker sker även via REKO-Ring och vår facebooksida

Uppdatera förening

Anmäl förening