Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Alsterbro IF

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1930

Finns i

Kalmar län
Nybro kommun
Bäckebo distrikt
Alsterbro
med 422 invånare.

Adress

Idrottsvägen 4
38273 Alsterbro

Skicka Epost

Kontaktperson

Simon Williamsson

Färgerivägen 4
38273 Alsterbro

Tel. 1: 0733-300164

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Arrangerar årligen Alsterbrodagen som är en aktivitetsdag.

Bad/Idrottsplats

Drivande i utvecklingen av bad och idrottsplats området med padelbana, beachvolleybollplan, utegym, cykelbana m.m.

Lokal utvecklingsplan

Jobbar med projektet mötesplats Alsterbro

Samlingslokaler

Klubblokaler.

Stimulera inflyttning

Med ett ökat utbud av fritidsaktiviteter.

Turism

Med utvecklingen av bad och idrottsplatsen kommer vi öka antalet turister.

Ungdomsverksamhet

Inom idrott.

Uppdatera förening

Anmäl förening