Flybo Bygdegårdsförening

Om föreningen

Bildades 1949

Kronobergs län
Uppvidinge kommun
Åseda distrikt
Åseda

Adress

Flybo Ekeborg, 1
36433 Åseda

Kontaktperson

Johan Weilander
Flybo Bygdegårdsförening
Flybo Ekeborg
36433 Åseda

Tel. 1: +46706970654

Kommunikationer

6 min bilfärd från Åseda. 35 min bilfärd från Växjö.Buss 310 går dagligen mellan Växjö och Åseda.

Samlingslokaler

Uthyrning av Bygdegården.

Trivsel/Fester

Vi är en aktiv ideell förening som driver ett bygdegårdscafé på sommarhalvåret (första söndagen juli, augusti och september) och en bastustuga året om. Utöver detta arrangerar vi då och då andra aktiviteter och hyr även ut bygdegården till andra lokala föreningar.