Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Överklintens Folketshus försäkring

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1948

Finns i

Västerbottens län
Robertsfors kommun
Robertsfor distrikt

med ca 250 invånare.

Adress

kvarnvägen 11
91591

Kontaktperson

Inge Lindström
BYARÅDET I ÖVERKLINTEN
Kyrkvägen 10
915 91 Robertsfors

Tel. 1: 0934-400 35
Tel. 3: 070-684 76 88

Verksamheten

Kultur

Folketshus förening

Uppdatera förening

Anmäl förening