Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Östraby Bygdeförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1988

Finns i

Skåne län
Hörby kommun
Östraby distrikt
Hörby
med 250 invånare.

Adress

Emaus 9170
242 97 Hörby

Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Christer Nilsson

Östraby 9170
24297 Hörby

Tel. 1: 0708470741
Tel. 2: 041540295

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Årlig julmarknad. Nationaldags- och midsommarfirande.

Kultur

Samarbete med Riksteatern

Nyhetsbrev

Ger ut Programblad årligen

Trivsel/Fester

Anordnar årligen valborgsfirande, ärtbuffé mm

Uppdatera förening

Anmäl förening