Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Korskrogs Byaråd

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 2018

Finns i

Östergötlands län
Motala kommun
Lönså distrikt

med 150st invånare.

Adress


Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Christina Sundeck

Björkvik, Korskrog 228
59033 Fornåsa

Tel. 1: 070-3441861
Tel. 2: 0141-70559
Tel. 3: 0734-184834

Verksamheten

Bad/Idrottsplats

Närmaste är Strandbadet i Borensberg

Barnomsorg

Fornåsa förskola

Bostäder

Villor

Butik

Ica Fornåsa, Ica Borensberg och Östenssons Borensberg

IT

Fiber hos en del och Utsikt erbjuder samtliga bredbandslösa

Kommunikationer

Bil, cykel, moppe, A-traktor, skidor, häst...Allt förutom kollektivtrafik!

Lokal utvecklingsplan

Inte än...

Miljö & Natur

Skog möter slätt

Samlingslokaler

Lönsåsgården närmast

Skola

F-6: Fornåsa skola7-9: Hällaskolan BorensbergGymnasie mm Motala, Mjölby och Linköping

Stimulera inflyttning

Ja, tack gärna!

Trivsel/Fester

Lite tunt men kanske kan bli bättre?

Vägar/Mackar

Alla kör för fort genom Korskrog på alla ledder. Vägarna är nerslitna med mycket skador.Mackar finns i Fornåsa, Österstad och Borensberg

Äldreomsorg

Fornåsa och Borensberg

Uppdatera förening

Anmäl förening