Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Wiskansfiber Ekonomisk förening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 2014

Finns i

Västernorrlands län
Ånge kommun
Torp, Medelpad distrikt
Torpshammar
med 1000 invånare.

Adress

Storboda 351
84013 Torpshammar

Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Tommy Andersson
Storboda
351
840 13 Torpshammar

Tel. 1: 073-785 82 90

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Fiberförening på landsbygden.

Samlingslokaler

Ede Skola samtStorboda Bygdegård.

Skapa jobb/Företagande

Uppdrag till ServaNet (kommunalt fiberbolag) för utbyggnad av bredbandsfiber för cirka 450 fastigheter.

Uppdatera förening

Anmäl förening