Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

George Graham Foundation

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 2017

Finns i

Stockholms län
Sigtuna kommun
Sigtuna distrikt
Sigtuna
med 48000 invånare.

Adress

Ormbergsvägen 8
19336 Sigtuna

Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Harald Indgul

Malmvägen 4B, 5tr
19161 Sollentuna

Tel. 1: 073-641 56 00

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Mångfaldsfestival och Mångkulturella dagen

Egen affärsverksamhet

att förvalta George Grahams resurser där avkastningen går till en stipendiefond för unga musiker, att etablera Graham Foundation Orchestra som spelar hans notbibliotek, och att delta i samhällsdialoger mot strävan att etablera välbefinnande och glädje.

Integration/Mångfald/Jämställdhet

Trivsel i mångfald

Studiecirklar

George Graham Foundation skapar tillfällen för dig att engagera dina intressen tillsammans med andra i gemensam dialog och projekt som gagnar dig själv, workshoppen och samhället. Det är viktigt att du synas som en del av ett levande grannskap och samhälle. Många duktiga handledare står till förfogande för dig och dina vänner.George Graham Foundation samarbetar med Valsta Utveckling, ABF, Sigtuna kommun: barn- och ungdomsförvaltningen, kultur- och fritid, Brottsförebyggande rådet, Initiatives of Change, Hela Sverige ska leva, SE Forum m.m.Om du har andra intressen, talanger eller färdigheter som kan berika ditt grannskap, ditt närområde och dina medmänniskor, som skapar trivsel och glädje kan du anmäla det till workshops@ggfsweden.org.

Ungdomsverksamhet

Se studiecirklar

Utbildning/Kompetensutveckling

Se studiecirklar

Varit på studiebesök

Se studiecirklar

Uppdatera förening

Anmäl förening