Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Börstig och Brismene Bredband ekonomisk förening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 2013

Finns i

Västra Götaland, Skaraborg
Falköping kommun
Börstig distrikt

med invånare.

Adress


Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Siv Eriksson

Kringlarp Övergården 3
52377 Blidsberg

Tel. 1: 0515-52191
Tel. 2: 070-573 46 74

Verksamheten

IT

Börstig och Brismene Bredband ekonomisk förening.Ägar och driver ett fibernät på landsbygden i orterna Börstig,Brismene och Bredene.

Uppdatera förening

Anmäl förening