Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Föreningen Folkets Park i Byske, föreningehuset Gullringen

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 2015

Finns i

Västerbottens län
Skellefteå kommun
Byske distrikt
Byske
med 1728 invånare.

Adress


Byske

Skicka Epost

Kontaktperson

Monica Marklund
ÅBYBYGDENS SERVICEFÖRENING
Åbyn 410
930 47 Byske

Tel. 1: 0912-30016

Verksamheten

Samlingslokaler

Föreningshuset Gullringen är ett föreningshus för alla innehållande konferenslokal, sammanträdesrum, kontor, arkiv mm

Studiecirklar

Lokal för olika typer av aktiviteter

Trivsel/Fester

lokal för olika typer av fester, kalas, sammankomster

Ungdomsverksamhet

lokaler för olika typer av aktiviteter, Tillgänglighetsanpassade

Utbildning/Kompetensutveckling

konferenslokal

Uppdatera förening

Anmäl förening