Musikföreningen Riffet

Om föreningen

Bildades 2006

Finns i

Skåne län
Trelleborg kommun
Trelleborg distrikt
TRELLEBORG
med 25000 invånare.

Adress

Ripagatan 29
23145 TRELLEBORG

Kontaktperson

Stefan Richter

Sankta Gertruds väg 16 C
23145 TRELLEBORG

Tel. 1: 0708-762232

Kultur

Musikföreningens syfte är att främja och utveckla musiklivet i Trelleborg. Vi anordnar musikevenemang.Vår förening vill även utveckla vår verksamhet genom att använda oss av landsbygden dvs utanför Trelleborg stad. Vi har varit i kontakt med en del mindre byar, orter m m så intresset finns. Nu vill vi sprida arrangemangen i något som vi döpt som Blues på Söderslätt.