Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Svensköps Byförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 2009

Finns i

Skåne län
Hörby kommun
Svensköp distrikt
Hörby
med 500 invånare.

Adress

c/o Ingela Brickling, Svensköp 6547
242 95 Hörby

Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Ingela Brickling

Svensköp
242 95 Hörby

Tel. 1: 0702 570171

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Svensköpsbygdens julmarknadValborgsmässobålMidsommarTuristcafé sommartid

Bad/Idrottsplats

Killevallen idrottsplats

Barnomsorg

Björnligans förskola och Kilhults skola

Bostäder

Ja, det finns både lantbruksfastigheter, villabebyggelse och hyreslägenheter.

Butik

Lina och Evas lanthandel

Egen affärsverksamhet

En mängd småföretagare i olika branscher

Samlingslokaler

SvensköpsgårdenFörsamlingshemmet

Skola

Kilhults skola, B-form åk 1-6

Tagit emot studiebesök

Ja

Ungdomsverksamhet

Svensköps IF har ett flertal olika verksamheter; fotboll, gympa m m

Uppdatera förening

Anmäl förening