Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Åby Travhästägareförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1938

Finns i

Västra Götaland, Göteborg
Mölndal kommun
distrikt
Åby
med invånare.

Adress


Åby

Besök hemsida

Kontaktperson

Berth Ottosson

Hol Dahlbogården 1
441 93 Alingsås

Tel. 1: 0322-630 16
Tel. 3: 070-562 50 37

Verksamheten

Annan verksamhet

Åby Travhästägareförening med närmare 400 medlemmar är en förening för hästägare. Föreningen tillvaratar hästägarnas intressen och anordnar möten, seminarier och studieresor där travsporten och hästägandet står i centrum.

Uppdatera förening

Anmäl förening