Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Åsa Kustpromenad ideell förening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 2016

Finns i

Hallands län
Kungsbacka kommun
Ölmevalla distrikt
Åsa
med 6000 invånare.

Adress

Lilla Krokviksvägen 5
439 54 Åsa

Besök hemsida

Kontaktperson

Lars Ranäng

Lilla Krokviksvägen 5
439 54 Åsa

Tel. 1: 070 779 94 60

Verksamheten

Vandrings- & Ridleder

Syftet med föreningen är att med gemensamma krafter knyta samman alla Åsa´s badvikar med en enkel kustpromenad. Verksamheten finansieras via LLUH ( Lokalt Ledd Utveckling i Halland ) samt EU-stöd via Jordbruksverket. Beräknad byggtid: 3 år

Uppdatera förening

Anmäl förening