Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Timrå Bygderåd

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 2016

Finns i

Västernorrlands län
Timrå kommun
distrikt
Bergeforsen
med 18000 invånare.

Adress

Bruksvägen 27
861 92 Bergeforsen

Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Agneta Lindén
Timrå Bygderåd
Bruksvägen 27 861 92 Bergeforsen
Välj kommu Timrå

Tel. 1: 0702302059
Tel. 3: 0702302059

Verksamheten

Kommunikationer

Startar upp projekt kring Mobil samåkning under 2018

Nyhetsbrev

Ger ut nyhetsbrev digitalt några gånger per år

Skapa jobb/Företagande

Har under 2016 och 2017 drivit förstudien "Lokala favoriter"

Uppdatera förening

Anmäl förening