Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Mörkrets och Kylans Glada Vänner

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 2009

Finns i

Västerbottens län
Norsjö kommun
Norsjö distrikt
Boliden
med invånare.

Adress

Kusfors 84
93693 Boliden

Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Lars Westerlund
Hela Sverige ska leva Västerbotten
Kusfors 84
936 93 Boliden

Tel. 1: 070-693 84 22

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Arrangemang av trevliga aktiviteter i den del av världen där det under vintern är mörkt och kallt. Arrangerar vintersimtävlingar, vinterbad och kulturaktiviteter.

Uppdatera förening

Anmäl förening