Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Aspöja Skärvård Ideella Förening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 2012

Finns i

Östergötlands län
Söderköping kommun
Sankt Anna distrikt
Vikbolandet
med 30 invånare.

Adress

Aspöja Gården 1
610 25 Vikbolandet

Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Håkan Mauritzon
Aspöja Skärvård Ideella Förening
Krukmakarg. 35D, 5 tr
118 51 Stockholm

Tel. 1: 070-588 80 25

Verksamheten

Lokal utvecklingsplan

ja

Lokalt kapital

ja

Miljö & Natur

ja

Skapa jobb/Företagande

ja

Stimulera inflyttning

ja

Tagit emot studiebesök

ja

Trivsel/Fester

ja

Turism

ja

Utbildning/Kompetensutveckling

ja

Varit på studiebesök

ja

Uppdatera förening

Anmäl förening