Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Fiber Västanberg-Basterud ek. förening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 2014

Finns i

Värmlands län
Hagfors kommun
Ekshärad distrikt
Ekshärad
med invånare.

Adress

c.o. Ulla-Britt Johansson, Mossberg Slätta
68361 Ekshärad

Kontaktperson

Per Werme

Buda Nybo
68361 Ekshärad

Tel. 1: 0563 45050

Verksamheten

IT

Föreningen driver ett projekt för byggande av ett fibernätverk i ett område runt sjöarna Grängen, Hamratjärn, Svinsjön, Mossbergsjön och Busjön.

Uppdatera förening

Anmäl förening