Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Grolanda Bygdeförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1955

Finns i

Västra Götaland, Skaraborg
Falköping kommun
Floby distrikt
FLOBY
med 200 invånare.

Adress

Grolanda Bygdegård
52155 FLOBY

Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Göte Andersson

Skärvum Skattegården 2
52155 Floby

Tel. 1: 0705233194
Tel. 2: 0515 460 64

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

-

Bad/Idrottsplats

Grolanda IF, fotboll, finns tvärs över vägen

Barnomsorg

-

Bostäder

-

Butik

-

Egen affärsverksamhet

-

Integration/Mångfald/Jämställdhet

-

IT

Hemsida: www.bygdegardarna.se/grolanda

Kommunikationer

Bredbandsfiber i Bygdegården

Kultur

Vi ordnar olika kulturevenemang, som musik teater m m

Lokal utvecklingsplan

Nej

Lokalt kapital

Nej

Miljö & Natur

Bygdegården ingår i Bygdegårdarnas Riksförbunds miljöcertifieringsprogram.

Nyhetsbrev

-

Omställning/Energi

-

Samlingslokaler

Ja

Skapa jobb/Företagande

-

Skola

-

Tagit emot studiebesök

Ja

Trivsel/Fester

Ja

Turism

Nej

Ungdomsverksamhet

-

Utbildning/Kompetensutveckling

-

Vandrings- & Ridleder

Nej

Vägar/Mackar

-

Äldreomsorg

-

Annan verksamhet

Vi har en fin bygdegård som vi gärna hyr ut till fester, olika möten m m.

Uppdatera förening

Anmäl förening