Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Föreningen Qvarnstensgruvan Minnesfjället

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Finns i

Västra Götaland, Skaraborg
Mariestad kommun
Mariestad distrikt
Mariestad
med invånare.

Adress

Stora Myren Lugnås
542 94 Mariestad

Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Pia Åkesson
Föreningen Qvarnstensgruvan Minnesfjället
Lugnås Björkängen
54294 Mariestad

Tel. 1: 0722 26 84 90

Verksamheten

Kultur

Vi är en ideell förening som visar hur kvarnstensbrytning gick till i gångna tider. Vår kvarnstensgruva är unik som den enda öppna för besökare i norra Europa. Vi har museum, café och souvenirbutik, som sköts av våra sommarjobbande skolungdomar, som också guidar i gruvan.

Uppdatera förening

Anmäl förening