Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Oppmanna Vånga Bygdegårdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Finns i

Skåne län
Kristianstad kommun
Oppmanna distrikt
Arkelstorp
med invånare.

Adress

Hallabodavägen 11
291 57 Arkelstorp

Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Kaj Göransson

Furustadsvägen 579-32
29038 Villands Vånga

Tel. 1: 0709-300311
Tel. 2: 044-94260

Verksamheten

Kultur

Teater, musikarrangemang, Julmarknad, Hälsodag mm

Miljö & Natur

Vacker och rogivande Brunnspark. Följ vårt arbete med uppbyggnaden av en Hälsoträdgård med örter mm

Samlingslokaler

Uthyrning för fester och bröllop

Trivsel/Fester

Uthyrning för fester och bröllop

Turism

Visar bygden för besökande i Oppmanna Vånga området genom att besöka vår hemsida www.oppmanna-vanga.com

Uppdatera förening

Anmäl förening