Omställning Örebro

Om föreningen

Bildades 2012

Finns i

Örebro län
Örebro kommun

Adress

Oljevägen invid Alnängsbadet

Kontaktperson

Lorita Soltani

xx_Oljevägen 10 (stadsodlingsplats)
70215 Örebro

Arrangemang lokala marknader

Nätverket för oss som tar lokala omställningsinitiativ för att möta de utmaningar som oljetopp och klimatförändring ställer oss inför. Arrangemang lokala marknaderIntegration/mångfaldMiljö och naturOmställning/EnergiStudiecirklarUtbildning/KompetensutvecklingTrivsel/Fester

Integration/Mångfald/Jämställdhet

Ja

Kultur

Ja

Miljö & Natur

Ja, verkligen!

Omställning/Energi

Ja

Samlingslokaler

Vi träffas vid stadsodling, på caféer eller i Föreningarnas hus.

Studiecirklar

Ja, vi har haft cirklar och startar gärna fler på det tema som efterfrågas.

Tagit emot studiebesök

Ja, välkomna att kontakta oss via e-post.

Trivsel/Fester

Trivselträffar på caféer och i trädgården, bla skördefest.

Turism

Uppmuntran till lokalturism.

Utbildning/Kompetensutveckling

Vi lär oss gemensamt av varandra.