Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Föreningen Gamla Lundavägen

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 2010

Finns i

Skåne län
Ystad kommun
Snårestad distrikt
Ystad
med 500 invånare.

Adress

c/o Lennart Backe, Gamla Lundavägen 1015
271 91 Ystad

Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Göran Olsson

Krageholmsvägen 511
271 96 Ystad

Tel. 1: 0411-46207

Verksamheten

Kultur

Information om bygdens kulturhistoria och natur

Skapa jobb/Företagande

Genom att sprida information om bygdens kulturhistoria och natur hoppas vi skapa ökat intresse för besöksnäring och därmed ökat behov av tjänster och service.

Turism

Information om bygdens kulturhistoria och natur för besökare.

Vandrings- & Ridleder

Inom området finns vandringsleden Skåneleden, samt olika cykelslingor.

Uppdatera förening

Anmäl förening