Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Tärby Fritidsförenig

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Finns i

Västra Götaland, Sjuhärad
Borås kommun
Tärby distrikt
Fristad
med ca 150 invånare.

Adress

Tärby hembygdsgård
51396 Fristad

Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Per Flensburg

Tärby Norra Esstorp 7
513 96 FRISTAD

Tel. 1: 033-131442
Tel. 3: 0729-579279

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Loppmarknad ibland

Bad/Idrottsplats

Fotbollsplan

Barnomsorg

Nej

Bostäder

Nej

Butik

Nej

Egen affärsverksamhet

Säljer el

Integration/Mångfald/Jämställdhet

Ja

IT

Bredband 200/200, hemsida: tarbyff.se

Kommunikationer

Dåliga. Bil, cykel eller till fots

Kultur

Har gjort torpinventering i Tärby sockenVinprovningWhiskyprovningOrdnade 2013 i samarbete med kyrkan "Tärby Kulturdagar" med bl.a. konsert av Göran Söllscher som spelade gitarr i Tärby kyrka

Lokal utvecklingsplan

-

Lokalt kapital

-

Miljö & Natur

Har vi

Nyhetsbrev

Via hemsidan

Omställning/Energi

Solenergi

Samlingslokaler

Ja, 80 st personer max

Skapa jobb/Företagande

Nej

Skola

Studiecirklar, har haft en datakurs för nybörjare

Studiecirklar

Har haft datakurs för nybörjare, planerar studiekurs i hembygdsforskning

Stimulera inflyttning

Ja

Tagit emot studiebesök

Ja, solenergi och fiber

Trivsel/Fester

Vin- och whiskyprovningGulaschafton

Turism

Torpvandring

Ungdomsverksamhet

LAN

Utbildning/Kompetensutveckling

Datakurs

Vandrings- & Ridleder

Nej

Varit på studiebesök

Nej

Vägar/Mackar

Nej

Äldreomsorg

Nej

Annan verksamhet

Uthyrning av lokalSamarbete med kyrkan

Uppdatera förening

Anmäl förening