Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Skogslyckans ideella förening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 2014

Finns i

Hallands län
Varberg kommun
distrikt
Kungsäter
med invånare.

Adress

C/O Gerda Dufwa Skogslyckan Gunnarsjö Flahult 31
51993 Kungsäter

Skicka Epost

Kontaktperson

Gerda Dufwa

Gunnarsjö Flahult 31
51993 Kungsäter

Tel. 1: +46731017595
Tel. 2: +46731017595
Tel. 3: +46731017595

Verksamheten

Annan verksamhet

Föreningen har till ändamål att främja projekt för vård, utbildning och miljö. Föreningen ska uppfylla sitt ändamål genom att i viss mån driva egna projekt men även genom att samarbeta med andra föreningar och projekt som verkar för samma syfte samt att upplåta mark till andra föreningar och projekt som verkar för samma syfte som Skogslyckans ideella förening.

Uppdatera förening

Anmäl förening