Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Sösdalabygdens lokala utvecklingsgrupp (SLUG)

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 2016

Finns i

Skåne län
Hässleholm kommun
distrikt
Sösdala
med 1700 hush invånare.

Adress

Länsmansgatan 8
280 10 Sösdala

Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Karin Johansson
Sösdalabygdens lokala utvecklingsgrupp (SLUG)
Storgatan 19
282 72 Sösdala

Tel. 1: 070-954 14 35

Verksamheten

Integration/Mångfald/Jämställdhet

matlagning över kulturgränserna

Kultur

Vandrande konstutställningar

Lokal utvecklingsplan

En plan för att öka resiliensen i Sösdalabygden

Lokalt kapital

Engagerar socialt och monetärt lokalt kapital

Miljö & Natur

Tillgängliggör och pekar ut våra fina natur- och kulturmiljöer

Omställning/Energi

Resilienta Sösdala

Samlingslokaler

Vi arbetar för att skapa en central punkt i Sösdala, med kafé och mötesplats.

Skapa jobb/Företagande

Vi är medgrundare till ett socialt, lokalt utvecklingsföretag.

Uppdatera förening

Anmäl förening