Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Ölands Järnväg

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 2015

Finns i

Kalmar län
Mörbylånga kommun
Å, Öland distrikt
Degerhamn
med invånare.

Adress

Solberga 140
38664 Degerhamn

Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Fredrik Andersson

Västra Järnvägsgatan 6
38735 Borgholm

Tel. 1: 076-1276415

Verksamheten

Kultur

Visa upp ölänsk järnvägshistoria

Nyhetsbrev

Medlemsbladet Järnvägaren

Varit på studiebesök

Ja i Västervik och Vadstena

Annan verksamhet

Öka intresset för för järnvägen som gick på Öland

Uppdatera förening

Anmäl förening