Gammelbo Byalag

Om föreningen

Bildades 2010

Finns i

Örebro län
Lindesberg kommun
Ramsberg distrikt
Ramsberg
med cirka 50 invånare.

Adress

71198 Ramsberg

Kontaktperson

Caroline Nipstrand

Gammelbo Gård 311
711 98 Ramsberg

Arrangemang lokala marknader

Genomför årligen en byloppis som blivit en hemvändardag. Andra lördagen i juli månad.

Bad/Idrottsplats

Visst underhåll på den kommunala badplatsen Långa sand i Glien.

Trivsel/Fester

I huvudsak en förening för ökad trivsel och sammanhållning i byn och kringliggande fastigheter. Har 7 kilometer till kyrkbyn Ramsberg.

Annan verksamhet

Driver en facebookgrupp för byn med hela 166 medlemmar av boende, sommargäster, utflyttade och tidigare sommargäster.