Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Alsterbro Bäckebo Utvecklingsgrupp

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 2015

Finns i

Kalmar län
Nybro kommun
Bäckebo distrikt
Alsterbro
med invånare.

Adress

Hindsjövägen 2A
38044 Alsterbro

Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Kjell Kristiansson

Lindehult 210
38044 Alsterbro

Tel. 1: 070-5241033

Verksamheten

Egen affärsverksamhet

Driver minihotell

Kommunikationer

har byggt gång/cykelleder

Nyhetsbrev

lokaltidningen 125:an 4 ggr/år

Turism

Camping

Annan verksamhet

BagarstugaSatt upp infotavlor

Uppdatera förening

Anmäl förening