Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Älvdalens Finnmark Fiber Ekonomisk Förening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 2013

Finns i

Dalarnas län
Älvdalen kommun
Älvdalen distrikt
Älvdalen
med 80 invånare.

Adress

Hållbovallen 406
796 99 Älvdalen

Skicka Epost

Kontaktperson

Leo Persson
Hela Sverige ska leva Dalarna
Hållbovallen 406
796 99 Älvdalen

Tel. 1: 070-595 93 77

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Bygga fibernät med 120 anslutningar

IT

Vi bygger ett bynät som berör byarna i Älvdalens Finnmark, Bunkris, Hållbovallen, Nornäs, Tyrinäs, Lövnäs med kringliggande mindre byar.

Kommunikationer

Skolbuss

Kultur

Bygdegård finns i Nornäs, Det finns också ett Kapell,

Lokal utvecklingsplan

Föreningen,samverkar med Bygdegårdsföreningen, det finns en lokal utvecklingsplan som nu ska uppgraderas

Lokalt kapital

Det finns lokalt kapital att söka från Besparingsskogen och även bygdemedel m.m.

Uppdatera förening

Anmäl förening