Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Olofströms skriv och berättarklubb

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 2012

Finns i

Blekinge län
Olofström kommun
Jämshög distrikt
Olofström
med invånare.

Adress

Fläderbärsvägen 28
293 41 Olofström

Skicka Epost

Kontaktperson

Börje Williamsson

Fläderbärsvägen 28
293 41 Olofström

Tel. 1: 0454-39950
Tel. 2: 0707-439 950

Verksamheten

Kultur

Vi trääfas en gång per vecka under terminerna och läser och diskuterar det vi skriver. Har gett ut en bok 2014: "Såsom vi minns det" Håller på med ny bok.

Uppdatera förening

Anmäl förening