Gördalens Byutvecklingsgrupp Ek. förening

Om föreningen

Bildades 2005

Finns i

Dalarnas län
Älvdalen kommun
distrikt
Särna
med 19 invånare.

Adress

Gördalsvägen 80
790 90 Särna

Kontaktperson

Molly Jensen
Gördalens Byutvecklingsgrupp Ek. förening
Gördalsvägen 80
790 90 Särna

Tel. 1: 070-387 76 65

Kultur

Stabburet ett litet bygdemusséum med Gördalens historia.

Lokal utvecklingsplan

Deltar i fiberföreningens arbete för att få hit fiber.

Miljö & Natur

Överängets fiskeplats med slogbod och eldplats med viss handikappsanpassning.

Turism

vandringsleder och fiske

Utbildning/Kompetensutveckling

Deltar i frukostmöten med företagarna. Vi deltar också i möten med kommun och länsstyrelse.

Vandrings- & Ridleder

Vandringsleder t.ex. Prästvägen från Norska sidan som går förbi Gördalen upp på Fulufjällsidan och vidare mot Mörkret, Särnaheden.

Annan verksamhet

Gördalens dag. En bygdedag som alltid är på en onsdag vecka 29.