Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Gullholmen Fiber ek för

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 2013

Finns i

Västra Götaland, Fyrbodal
Orust kommun
Gullholmen distrikt
Gullholmen
med 118 invånare.

Adress

Höpallen 437
47471 Gullholmen

Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Hans Pettersson

Höpallen 437
47471 Gullholmen

Tel. 1: 0705-226155

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Diverse små sammankomster runt några av de större helgerna.

Bad/Idrottsplats

Inga

Barnomsorg

Inga

Bostäder

Stiftelsen Orustbostäder har 8 lägenheter i området.

Butik

Dagligvarubutik finns, Tempo.

IT

Fiberförening arbetar med att få in fiber till ön.

Kommunikationer

Personfärja.Idag teletrafik via radiolänk.

Kultur

Flertal museer.Utställningslokaler.Ett av Sveriges äldsta kustsamhällen.

Miljö & Natur

Stort naturreservat finns i området, sköts av Västkuststiftelsen.

Samlingslokaler

Flertal finns.

Skola

Nej

Stimulera inflyttning

Via införande av fiber så underlättas distansjobb och företagsflytt till området

Uppdatera förening

Anmäl förening