Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Tegneby Fiber Ek. för.

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 2014

Finns i

Västra Götaland, Fyrbodal
Orust kommun
Tegneby distrikt
Henån
med 800 invånare.

Adress

c/o Johannes Jansson, Skantorp 650
47397 Henån

Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Daniel Jagelund
Tegneby Fiber Ek. för.
Tavlebord 111
47397 Henån

Tel. 1: 0767-752020

Verksamheten

Egen affärsverksamhet

Byggnation och drift av fiberoptiskt kommunikationsnät (bredband via fiber).

IT

Bredbandsoperatör i liten skala.

Lokal utvecklingsplan

Ja, IT-infrastruktur

Lokalt kapital

Ja, finansiering av bidrag och medlemskapital

Uppdatera förening

Anmäl förening