Bodans byaförening

Finns i

Västerbottens län
Skellefteå kommun
Skellefteå landsdistrikt distrikt
Skellefteå
med 70 invånare.

Adress

c/o Eric Lundberg
93192 Skellefteå

Kontaktperson

Johannes Lindberg

c/o Bodan 23
93192 Skellefteå

Tel. 1: 070-266 85 07

Bad/Idrottsplats

Bodans bad och småbåtshamn

Bostäder

28 bofasta, 25 fritidshus

Lokal utvecklingsplan

Byautvecklingsplan

Miljö & Natur

Fin fiskesjö, grusväg, lantbruksbygd, lugn miljö, relativt glest mellan gårdarna. Skog omringar byn. En lugn oas.

Samlingslokaler

Bodans byagård

Trivsel/Fester

Årlig kulturarrangemang vid Spånhyvel. Samt minst ett annat årligt arrangemang för bybor och besökande.

Turism

Liten event och turismanläggning vid Bodans bad och småbåtshamn.Många besökande fiskare som kommer med egen båt. Hyrbåt finns genom lokalt fiskevårdsområde.

Vägar/Mackar

Grusväg, återvändsgränd längst in i byn, ej genomfart. Samma väg in som ut.