Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Sjöbergens Hönskooperativ

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 2014

Finns i

Västra Götaland, Göteborg
Göteborg kommun
Göteborgs Karl Johan distrikt
Göteborg
med 29000 invånare.

Adress

Otterklintsvägen
414 70 Göteborg

Kontaktperson

Lena Lindberg

Strandridaregatan 22B
41473 GÖTEBORG

Tel. 1: 0702381077

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Sjöbergens dagFramtidsveckan

Kommunikationer

Hållplats Kungsten eller Orustgatan

Kultur

Deltar i Sjöbergens dag

Miljö & Natur

Hållbar hönsskötsel

Omställning/Energi

Deltar i Omställningssammanhang (Elinor Askmar)

Studiecirklar

Hönsskötsel, Studiefrämjandet.

Tagit emot studiebesök

FörskolegruppFärjenäs skogsträdgårdsodlare

Varit på studiebesök

Färjenäs skogsträdgårdsodlare

Uppdatera förening

Anmäl förening