Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Timmersdalabygdens Utvecklingsgrupp

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 2015

Finns i

Västra Götaland, Skaraborg
Skövde kommun
Timmersdala distrikt
Timmersdala
med invånare.

Adress

Lilla Bäckedalen
54016 Timmersdala

Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Lennart Lundgren
Timmersdalabygdens Utvecklingsgrupp
Lilla Bäckedalen
540 16 Timmersdala

Tel. 1: 0511-815 11
Tel. 2: 070-549 92 95

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Nej

Bad/Idrottsplats

Ja

Barnomsorg

Ja

Bostäder

Ja

Butik

Ja

Egen affärsverksamhet

Nej

Integration/Mångfald/Jämställdhet

Nej

IT

Hemsida

Kommunikationer

Ja

Kultur

Ja

Lokal utvecklingsplan

Ja

Lokalt kapital

Nej

Miljö & Natur

Ja

Nyhetsbrev

Nej

Omställning/Energi

Nej

Samlingslokaler

Ja

Skapa jobb/Företagande

Ja

Skola

Ja

Studiecirklar

Nej

Stimulera inflyttning

Ja

Tagit emot studiebesök

Ja

Trivsel/Fester

Ja

Turism

Ja

Ungdomsverksamhet

Nej

Utbildning/Kompetensutveckling

Nej

Vandrings- & Ridleder

Ja

Varit på studiebesök

Ja

Vägar/Mackar

Ja

Äldreomsorg

Ja

Annan verksamhet

Ja

Uppdatera förening

Anmäl förening