Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Gränslös PMT ek för

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 2015

Finns i

Värmlands län
Säffle kommun
Svanskog distrikt
Åmål
med invånare.

Adress

Strandgatan 5
662 31 Åmål

Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Holger Danielsson

Årjängsgatan 1A
662 30 ÅMÅL

Tel. 1: 070-632 78 98

Verksamheten

Butik

Delvis

Egen affärsverksamhet

Ingår i verksamheten

Integration/Mångfald/Jämställdhet

Ingår i verksamheten

Kultur

Ingår i verksamheten

Lokal utvecklingsplan

Flera i föreningen har deltagit i framtagandet av utvecklingsplan

Lokalt kapital

Ingår i verksamheten

Skapa jobb/Företagande

Ingår i verksamheten

Tagit emot studiebesök

Kommunen redan varit här

Trivsel/Fester

Event och arrangemang

Turism

Engagerade inom besöksnäringen

Annan verksamhet

Föreningsservice

Uppdatera förening

Anmäl förening