Börje-Net Väst Ekonomisk förening

Om föreningen

Bildades 2014

Uppsala län
Uppsala kommun
distrikt
Uppsala

Adress

Tiby 210
75592 Uppsala

Kontaktperson

Anders Nyman
Börje-Net Väst Ekonomisk förening
Tiby 210
75592 Uppsala

Tel. 1: 070-7360617

IT

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att tillhandahålla medlemmarna nätanslutning för data, TV- och telekommunikation och tjänster för deras nyttjande av anslutningen samt genom annan därmed sammanhängande och förenlig verksamhet. Medlemmarna skall delta i verksamheten genom att nyttja föreningens tjänster.

Annan verksamhet

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att tillhandahålla medlemmarna nätanslutning för data, TV- och telekommunikation och tjänster för deras nyttjande av anslutningen samt genom annan därmed sammanhängande och förenlig verksamhet. Medlemmarna skall delta i verksamheten genom att nyttja föreningens tjänster.