Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Åsele Bygderåd

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1993

Finns i

Västerbottens län
Åsele kommun
Åsele distrikt

med invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Curt Burström

Tallsjö 211
919 93 Fredrika

Tel. 1: 070-268 10 49

Verksamheten

Nyhetsbrev

Skriver regelbundet i vår egen FB-sida

Utbildning/Kompetensutveckling

Styrelsen har som mål att vidareutbilda sig i omställningsfrågor.Två personer har genomgått SLU´s utbildning LÄRANDE LOKAL UTVECKLING

Annan verksamhet

Vi har gjort en ansökan till Jordbruksverket om att driva ett projekt i kommunen RuralFlow Åsele och väntar på besked om vi får starta.

Uppdatera förening

Anmäl förening