Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Föreningen Utveckling Gräsmark

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 2013

Finns i

Värmlands län
Sunne kommun
Gräsmark distrikt
Gräsmark
med 1000 invånare.

Adress

Kalasmakeriet/Prästgårn
686 98 Gräsmark

Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Karl-Erik Kulander

Kymsberg
686 98 Gräsmark

Tel. 1: 0703 218899
Tel. 2: 0565 41154

Verksamheten

Bad/Idrottsplats

Badplats vid Lillsjön

Kultur

Kulturveckan i Sunne

Lokal utvecklingsplan

nya mål varje åranordnar föä

Miljö & Natur

Vandringsleder, Kanotleder

Skapa jobb/Företagande

anordnar företagsträffar

Stimulera inflyttning

Förskönar bygden

Trivsel/Fester

Valborg, Landsbygdens dag

Turism

Utvecklar informationstavla i centrala orten och utvecklar hemsida med aktiviteter och information från byalag och föreningar.

Ungdomsverksamhet

Vi försöker starta upp en ridbana

Vandrings- & Ridleder

Listat ett flertal vandringsleder och en kanotled

Uppdatera förening

Anmäl förening