Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Fiber i Nordingrå

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 2011

Finns i

Västernorrlands län
Kramfors kommun
Nordingrå distrikt
Nordingrå
med invånare.

Adress

Vallenvägen 23
870 30 Nordingrå

Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Lennart Westman
Fiber i Nordingrå
Fyll i korrekt adress
870 30 Nordingrå

Tel. 1: 0703-169 346

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Uppdatera e-post/EH

Egen affärsverksamhet

Drift och underhåll av eget fibernät.

IT

Eget fibernät. 56 byar 1100 medlemmar

Lokalt kapital

Kapitalskott från medlemmarna

Nyhetsbrev

Se hemsidan

Tagit emot studiebesök

PTS riksdagsledamöterLänsstyrelsen

Uppdatera förening

Anmäl förening