Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Fors Intresseförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1982

Finns i

Jämtlands län
Ragunda kommun
For, Jämtland distrikt
Bispgården
med ca 1600 invånare.

Adress

Åssjövägen 20
84073 Bispgården

Skicka Epost

Kontaktperson

Ulf Skoog
Fors Intresseförening
Åssjövägen 20
84073 Bispgården

Tel. 1: 0702151358
Tel. 2: 069630644

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Forsdraget

Bad/Idrottsplats

Geråbadet sköts av Fors Intresseförening via avtal med Ragunda kommun

Barnomsorg

Järåskolan

Kultur

Thailändska paviljongenDöda fallet

Uppdatera förening

Anmäl förening