Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Samlingslokalen i Allarängen

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1972

Finns i

Hallands län
Kungsbacka kommun
Fjärå distrikt
Kungsbacka
med ca 500 invånare.

Adress

Ålgårdavägen 9
434 97 Kungsbacka

Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Marie Antonsson

Ålgårdavägen 101
434 97 Kungsbacka

Tel. 1: 070-6863557

Verksamheten

Kommunikationer

Vi planerar att bjuda in till informationsmöte till våren om ett samåkningsprojekt,för att få invånare att samåka mera.

Samlingslokaler

Vi är en samlingslokal f.d. byskola, i östra delen av Kungsbacka kommun.

Studiecirklar

I samlingslokalen bedrivs en del studiecirklar.

Trivsel/Fester

Vi har pubkvällar, grillkvällar, fotbollskvällar, rockabilly, trubaduraftnar m.m.

Ungdomsverksamhet

Vi har även lokalen tillgänglig för barn o ungdomsverksamhet.

Uppdatera förening

Anmäl förening