Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Löa Sportklubb

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1920

Finns i

Örebro län
Lindesberg kommun
distrikt
KOPPARBERG
med 400 invånare.

Adress

Östra Löa Vägstugan 188
714 94 KOPPARBERG

Besök hemsida

Kontaktperson

Anders Ericsson

Östra Löa Vägstugan 188
71494 KOPPARBERG

Tel. 1: 0580-30096
Tel. 2: 070-5381703

Verksamheten

Bad/Idrottsplats

Norrsjöns badplats, Löa Idrottsplats, Enduro/krossbana, Bastu, Gym, Fotbollsplan, Ishockeyplan, Promenadstig, Skidspår

Lokal utvecklingsplan

Deltar i Löas Utvecklingsplan

Ungdomsverksamhet

Enduro/Motorcross, Simskola, Fotboll, Rinkbandy, Bordtennis, styrketräning, Innebandy

Annan verksamhet

Damgymnastik, Herrgymnastik, Vollyboll, Cirkelträning, Fotboll, Tennis

Uppdatera förening

Anmäl förening