Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Mellbymustarna

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 2014

Finns i

Skåne län
Hässleholm kommun
Norra Mellby distrikt
Sösdala
med 1700 invånare.

Adress

Klockaregården, Norra Mellby 1161
280 10 Sösdala

Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Susanne Velander Vretare
Omställning Södra Rörum
Kalias väg 2
242 94 Hörby

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Anordnar gemenskapsmustningar i Norra Mellby och inspirationsmustningar på lokala marknader och liknande.

Lokal utvecklingsplan

Arbetar med äpplet som motor för lokal utveckling.

Skapa jobb/Företagande

Inspirerar till affärsideer kring äpplen, fallfrukt och must.

Trivsel/Fester

Gemenskapsmustningar är till för möten mellan människor, för samtal kring lokal utveckling och hållbarhet.

Utbildning/Kompetensutveckling

Kunskapsöverföring kring småskalig livsmedelsförädling.

Uppdatera förening

Anmäl förening