Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Vrå Bygdegårdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 2013

Finns i

Kronobergs län
Ljungby kommun
Lidhult distrikt
Lidhult
med 265 invånare.

Adress

Vrågården, Vrå
34173 Lidhult

Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Mette Kjems Bærentzen

Sunnervrå Furulund
340 10 Lidhult

Tel. 1: 0767949593

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Vrå Marknad varje år sen 1987 (runt 5000 besökare varje år)Vrå Julmarknad sen cirka 10 år tillbaka

Bad/Idrottsplats

Vråvallen med Tennisbana, Boulebana, grillkåta, uteplats med bord och stolar, fotbollsplan, cykel- och kanotuthyrning, lekplats för barn.Badplats vid Ljushultssjön

Barnomsorg

Öppen förskola varje torsdag i Vrågården

Bostäder

Inga

Butik

Ingen

Egen affärsverksamhet

Ingen

IT

Mötes-/bioanläggning med projektor, duk och ljudanläggningWifi

Miljö & Natur

CykellederVandringslederBra fiske

Nyhetsbrev

Gilla oss på Facebook

Samlingslokaler

Vrågården

Turism

Cykel- och kanotuthyrningFiskekortLokala stugor som hyrs ut

Vandrings- & Ridleder

VandringslederSunnebostigen som cykelled

Uppdatera förening

Anmäl förening