Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Omställning Göteborg

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 2009

Finns i

Västra Götaland, Göteborg
Göteborg kommun
distrikt
Göteborg
med invånare.

Adress

Omställningsverkstan, Vegagatan 1
41113 Göteborg

Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Elinor Askmar

Prästgårdsgatan 44A
41271 Göteborg

Tel. 1: 0738-854171

Verksamheten

Omställning/Energi

Vi jobbar brett med omställningsfrågor. Vi är med och driver en omställningsverkstad för praktiskt omställning med cykelkök, kläbibliotek och hackerspace, vi arrangerar en årlig omställningskonferens och kör Framtidsvecka första gånge 2014. Vi är med som initiativtagare till en medborgardialogprocess på gräsrotsnivå genom Staden vi vill ha, vi har varit med och satt igång ett antal odlingsgrupper mm.

Uppdatera förening

Anmäl förening